Word lid!

Welkom bij FC IJsselmonde!

We stellen je interesse in onze vereniging zeer op prijs en hopen je binnenkort als lid te mogen begroeten. Daarnaast hopen wij dat je je spoedig bij onze vereniging thuis zult voelen.

FC IJsselmonde is opgericht op 1 juli 2017 en heeft haar thuishaven op het Sportcomplex Olympia te Rotterdam IJsselmonde. (bezoekadres: Buitendijk 100B 3078 XC te Rotterdam tel: 010-4820499).
We zijn zowel een zaterdag als een zondag vereniging. Onze clubkleuren zijn rood / blauw: Rood / Blauw shirt, blauwe broek en blauwe sokken. We zijn actief in het veldvoetbal met heren en dames teams in (bijna) alle leeftijdscategorieën. Gedetailleerde informatie over veel verenigingszaken kunt u vinden op deze site of in onze interne informatiegids die ten alle tijden opgevraagd kan worden. Elk lid dient de normen en waarden, zoals die ook op deze website staan beschreven te respecteren en na te leven. Verder wensen we je een geweldig en sportieve toekomst bij FC IJsselmonde.

Om in te schrijven, word je verzocht om het aanmeldformulier op de website van de KNVB in te vullen. Wij krijgen dan een melding van je interesse in onze vereniging en nemen contact met je op. Als alles rond is, word je definitief lid. Het formulier vind je hier.

Voor meer informatie over de hoogte van de contributie, verwijzen we je graag naar deze pagina.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van FC IJsselmonde