Word lid!

Welkom bij FC IJsselmonde!

We stellen je interesse in onze vereniging zeer op prijs en hopen je binnenkort als lid te begroeten. Daarnaast hopen wij dat je je spoedig bij onze vereniging thuis zult voelen.

FC IJsselmonde is opgericht op 1 juli 2017 en heeft haar thuishaven op het Sportcomplex Olympia te Rotterdam IJsselmonde. (bezoekadres: Buitendijk 100 B 3078 XC te Rotterdam tel: 010-4820499).
We zijn zowel een zaterdag als een zondag vereniging. Onze clubkleuren zijn rood / blauw: Rood / Blauw shirt, blauwe broek en blauwe sokken. We zijn actief in het veld- en zaalvoetbal met heren en dames teams in (bijna) alle leeftijdscategorieen. Gedetailleerde informatie over veel verenigingszaken kunt u vinden op deze site of in onze interne informatiegids die ten alle tijden opgevraagd kan worden. Elk lid dient de normen en waarden, zoals die ook op deze website staan beschreven te respecteren en na te leven. Verder wensen we je een geweldig en sportieve toekomst bij FC IJsselmonde.

Om in te schrijven word je verzocht om langs te komen op de vereniging, om daar het aanvraagformulier op te vragen en het geheel ingevuld en ondertekend persoonlijk in te leveren bij de ledenadministratie. Vergeet ook niet de benodigde bescheidenen (kunnen tonen van een geldig identiteitsbewijs, kopie bankpas en, voor pupillen, een verklaring van speelgerechtigdheid) in te leveren. Deze kunnen ingeleverd worden bij het secretariaat, maar bij voorkeur per e-mail aan: ledenadministratie@fcijsselmonde.nl. Op het moment dat je door de vereniging en KNVB speelgerechtigd bent verklaard, zal de desbetreffende afdelingscoördinator binnen 2 weken contact met je opnemen over deelname aan trainingen en wedstrijden.

Voor meer informatie over de hoogte van de contributie, verwijzen we je graag naar deze pagina.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van FC IJsselmonde