Single Blog Title

This is a single blog caption

Parkeren Sportpark Olympia

Naar aanleiding van ons bericht met betrekking het plaatsen van fietsen op & rond de velden en het clubgebouw, werd er op Facebook enigszins verontwaardigd gereageerd door enkele bewoners van de naastgelegen wijk Sportdorp over het parkeerbeleid rondom ons sportpark.

Namens alle betrokkenen verzoeken wij onze bezoekers die met de auto komen dan ook om de wegwijzers te volgen naar het daartoe aangewezen parkeerterrein en niet te parkeren aan de Stadionlaan.

Het parkeerterrein vindt u door de Olympiaweg te volgen en rechtsaf te gaan op de rotonde naar de Buitendijk. Het parkeerterrein bevindt zich dan gelijk aan uw linkerhand. Daarna is het een kleine vijf minuten lopen (terug de dijk op en gelijk weer links eraf, eerste links en dan kunt u een stukje verderop vanaf de tussenweg via een bruggetje het terrein op).

Namens alle gebruikers van Sportpark Olympia en de omwonenden in Sportdorp alvast vriendelijk bedankt voor jullie medewerking.

Leave a Reply