Single Blog Title

This is a single blog caption

BESTUURSLEDEN GEZOCHT

FC IJsselmonde zoekt nieuwe bestuursleden. FC IJsselmonde is een club met bijna 750 leden. Na het aftreden van Ed van der Mooren en binnenkort het aftreden van Frans Zeulevoet is het dringend noodzakelijk dat leden opstaan om een functie te vervullen op bestuursniveau. De huidige bestuursleden kunnen dat alleen niet meer aan en zoeken dringend versterking van het bestuur.

Heb je interesse deel uit te maken van het collegiale  bestuur van onze geweldige vereniging, kom dan een een praatje maken met onze secretaris Tom van Rooij.

2 Responses

 1. Sylvia Fastenau

  Goedenavond,
  Ik lees dat u bestuursleden zoekt voor de club.
  Mijn vraag is wat voor soort bestuurslid zoekt u? Voor de planning? Voor de boekhouding.! Voor de wedstrijdsecretariaat!
  Dit wil ik graag weten want dan weet ik of ik op een van de functies kan reageren.
  Ik wil namelijk graag iets doen voor deze mooie club.
  Vriendelijke groet

Leave a Reply