Single Blog Title

This is a single blog caption

Drop je dop in de box!

Uiteraard worden er in het voetbal langs de kant wel eens grapjes gemaakt over scheidsrechters en grensrechters die het volgens de ‘objectieve’ supporters langs de kant niet goed zien. Daarbij wordt de dan ook de vraag gesteld “waar hun blinde geleide hond is”.

Echter, zijn er helaas ook mensen die deze zeer goed en uitgebreid getrainde honden daadwerkelijk nodig hebben. Ons barpersoneel is er in geslaagd om voor dit goede doel een actie te starten waarvoor een hulphond wordt gesponsord. Op de bar kunnen jullie een pot vinden, waar plastic doppen in gedeponeerd kunnen worden. Bij voldoende doppen zal een goedwillende sponsor een hulphond doneren!

Denk dus even na voordat je je flesje mét dopje weggooit en drop je dop in de box!

Leave a Reply