Single Blog Title

This is a single blog caption

Piet van Huuksloot

Met groot verdriet hebben wij gisteravond kennis genomen van het overlijden van Piet van Huuksloot. Piet was jaren keeper van SV Lombardijen, maar vocht de afgelopen jaren een tevergeefse strijd tegen alvleesklierkanker.

Aan deze strijd is nu helaas een eind gekomen en wij wensen zijn vrouw Pieta (Heijboer, ook zeer bekend en betrokken in de voormalige Lombardijen familie), hun kinderen en alle naasten erg veel sterkte in deze laatste fase van afscheid.

Rust zacht Piet, we gaan je missen.

 

Alvleesklierkanker is één van de moeilijkst behandelbare en agressieve vormen van kanker. Wil jij helpen in de strijd tegen deze vreselijke ziekte, neem dan is een kijkje bij Support Casper (een organisatie van Casper van Eijck, tevens clubarts bij Feyenoord) en steun dit goede doel.

Leave a Reply