Single Blog Title

This is a single blog caption

Aankomende evenementen!

BINGO

De afgelopen Bingo van FC Ijsselmonde was weer gezellig. Ook waren er weer grote prijzen. Er moeten wel meer deelnemers komen, anders is het voor FC IJsselmonde niet rendabel.

De volgende bingo is op  VRIJDAG 26 OKTOBER 2018. Kom allen gezellig meespelen. Neem familie, kennissen, buren mee naar deze bingo. Hoe meer deelnemers hoe groter de prijzen. Een boekje kost € 15,-.

De zaal is open om 19.00 uur en we beginnen om 20.00 uur.

OKTOBERFEST

Vrijdag 19 oktober is er bij FC IJsselmonde OKTOBERFEST. Het oktoberfest wordt georganseerd in samenwerking met Hunter Douglas. Hun Roparunteam probeert zo veelmogelijk geld op te halen voor het goede doel KIKA.

Uiteraard wil FC IJsselmonde daar graag aan meewerken. Tal van artiesten uit het Rotterdamse werken mee om er een superavond van te maken.

De entree is € 5,– en dat is uiteraard voor het goede doel! U wordt vanaf 20.00 uur verwacht in de gezellige kantine van FC IJsselmonde.

Nog lEUker wordt het als u verkleed komt in lederhose of een dirndel-jurkje.

Wim Delmee

De populaire zanger Wim Delmee treedt op zaterdag 3 november op bij FC IJsselmonde. De avond begint om 20.00 uur in de kantine van FC IJsselmonde. Entree is € 10,–. Er zijn nog slechts een twintigtal kaarten beschikbaar.

Wim weet er elke avond een grandioos feest van te maken. Koop snel een van de laatste kaarten. Deze zijn verkrijgbaar bij Marcel Amens en Johan Kanters.

 

En natuurlijk het FC IJsselmonde Sinterklaasfeest op woensdag 28 november!

Leave a Reply