Single Blog Title

This is a single blog caption

FC IJsselmonde komt niet tot winst bij Blijdorp

In een meer spannende dan enerverende wedstrijd werden de punten tussen de ongeslagen teams Blijdorp en FC IJsselmonde uiteindelijk terecht verdeeld.

FC IJsselmonde kon in tegenstelling tot de andere wedstrijden weinig tot geen uitgespeeld kansen creëren en Blijdorp bleef compact verdedigen en loeren op de counter van uit de lange bal.

 

Het duurde overigens tot de 11e minuut voordat de eerste kans zich voordeed. Uit een corner van Blijdorp viel de bal in het zestienmetergebied, waar de aanvallers van Blijdorp net even scherper waren dan de verdedigers van Blijdorp. Mark van Es moest snel tweemaal handelend optreden om een doelpunt van de thuisclub te voorkomen.

Na 25 minuten een kans voor FC IJsselmonde. Uit een goede voorzet kopt Lahcen Bouyouzan rakelings naast. Ook in de 31e minuut kan Bouyouzan niet tot scoren komen uit een goede voorzet van Kishan Mewlal.

In de 44e minuut schiet  Karim Mossaoui hard op de lat en kan uit de rebound niet gescoord worden.

RUST

Na een rust een nog aanvallende FC IJsselmonde, dat op jacht gaat naar de voorsprong, maar Blijdorp bleef geconcentreerd verdedigen en loeren op de gevaarlijke counter.

Blijdorp krijgt een aantal kansjes in de tweede helft door de snelle uitbraken, maar Mark van Es houdt zijn doel schoon.

Ook de goalie van Blijdorp, die een uitstekende wedstrijd keepte en zijn ploeg een aantal maal redde van een achterstand, hield zijn doel schoon, waardoor de beginstand tevens de eindstand werd.

 

Achteraf bezien een terecht uitslag onder leiding van de prima leidende scheidsrechter Ricardo Veldhoen.

Leave a Reply