Single Blog Title

This is a single blog caption

Giovanni Franken

Zoals inmiddels bekend is er onlangs een vacature ontstaan voor de functie hoofdtrainer bij FC IJsselmonde zondag 1, vanwege het tussentijds beëindigen van de werkzaamheden door Marco van Rijn. 

Het spreekt voor zich dat het niet eenvoudig is om in deze fase van de competitie per direct een geschikte vervanger te vinden. Maar wij zijn zeer verheugd te melden dat wij Giovanni Franken bereid hebben gevonden om ons met een vriendendienst ter wille te zijn en de functie van hoofdtrainer voor het resterende seizoen op zich te nemen. 

Tevens willen wij Marcel Amens en de voorzitter van RVVH, de heer Mario Papavoine, bedanken voor hun bemiddelende rol in deze en zijn hen beiden als club dan ook erg dankbaar voor deze snelle oplossing. 

Leave a Reply