Single Blog Title

This is a single blog caption

Gedragsregels Sportpark Olympia

Geen auto’s op het complex

Regelmatig zijn komen er auto’s op ons complex. Dat is verboden. Er lopen kinderen rond, die er van uit gaan dat zij veilig op het complex kunnen lopen en spelen.

Parkeer je auto dus BUITEN het complex.

Fietsen en brommers en scooters in de fietsenrekken.

Fietsen en dergelijke mogen niet op het complex komen. Dus niet tegen de hekken van de velden plaatsen en er al helemaal niet aan vast zetten! De fietsen moeten in de daarvoor bestemde rekken aan het begin van het complex. Het complex blijft er dan veel netter uitzien.

Peuken in de asbakken en vuilnisbakken

Op het complex mag tot op heden nog gerookt worden. De rokers worden gevraagd hun as en peuken niet op straat te gooien. Doe je as en de peuken in de daarvoor bestemde asbakken en vuilnisbakken. Dan ziet het complex er schoon uit. Uiteraard geldt dit ook voor plastic zakjes, snoepverpakkingen, koffiebekers etc. etc.

Trappenhuizen, gangen en tribune

Regelmatig zien we jeugd in de gangen, trappenhuizen en tribune. Onder andere wordt er gevoetbald en soms helaas ook zaken aan het gebouw kapot gemaakt. Indien je niet in deze ruimten moet zijn vanwege training of wedstrijd dan is het niet toegestaan in deze ruimten rond te hangen en te spelen.

Blijf dus gewoon in de kantine of buiten op het complex.