Single Blog Title

This is a single blog caption

Zaterdag selectie

Het seizoen is weer ten einde en het eerste elftal zaterdag kan terugkijken op een wisselvallig seizoen.

Ondanks dat is er toch alsnog een zesde plaats behaald, wat toch weer een prestatie is voor een promovendus vanuit de vierde klasse.

Tot onze spijt hebben de trainers John van Leeuwen en assistent Mark van Zanten besloten te stoppen.

Ook hebben we helaas afscheid moeten nemen van Nick van Duuren, Rene Wilting, Michael Koolmees en Rick dos Santos.

Al eerder hadden Johan Kanters, Jonathan Baan, Michel van ’t Hof, Mario Dierckx, Vincent Damink en Mark Boshoff besloten te stoppen of lager te gaan voetballen. Ook heeft onze verzorger Rob de Jong helaas besloten te stoppen.

Alle bovengenoemde willen wij bedanken voor hun samenwerking en inzet voor de club.

Al vroeg in het seizoen was er ook slecht nieuws. Onze grensrechter Michel werd ernstig ziek en moest hierdoor noodgedwongen stoppen. Wij wensen hem en zijn dierbaren heel veel sterkte toe en bedanken hem uiteraard ook voor zijn inzet de afgelopen jaren.

De laatste maanden zijn we hard bezig geweest, om voor volgend seizoen ook een tweede selectie elftal te krijgen en de selectie uit te breiden. Hier is tot aan de laatste minuut van de sluitingsdatum van overschrijvingen hard aan gewerkt. Tot onze vreugde mogen wij onderstaande spelers verwelkomen bij FC IJsselmonde:

Anciaux Kuamba, Stayson Geertruida, Elisio Simoes, Vincent Flach, Tuncay Catikkas, Roy van Oossanen, Curthly Berkel, Gilmar John Hanst, Diogo Fortes, Moreno Sallons, Marvin Sallons, Shadiro Rink, Dylan van der Linden, Wesley van der Linden, Luis Tumba, Ammar Chaundhry, Moreno Eloy Dos Santos, Joël Vrede, Vince Bontes, Dachenko Marchena, Hamzah Lahnich, Malcolm Jeronimus, Nyrome Contrac, Alcides Silva dos Reis, Jeffrey Silva, Crestefor Swilling Engelberto Obispo en Uzuell Gilmour Koempai.

Allen van harte welkom en wij wensen jullie veel success in de zaterdag selectie van FC IJsselmonde!