Single Blog Title

This is a single blog caption

Afscheidswedstrijd Burki Boys (6 juli 2019)

Op deze gedenkwaardige dag speelden bijna alle spelers van de afgelopen 30 jaar een onderlinge wedstrijd, die eindigde in 3-2.

Na afloop van de wedstrijd werd er, behalve de gebruikelijke drankjes, gespeecht, mooie cadeau’s uitgereikt, en vooral veel gelachen, want het werd een mooie dag, met veel verzoek om een herhaling voor volgend jaar.

Vervolgens de BBQ, enigszins vervroegd afgelopen door de regen, maar ook dit was geweldig. Dank aan het BBQ team, Peter, Ed, Kees en Anneke, hulde! En ook Mocca, de bekende slager, dank voor het mooie vlees.

Dan maar naar binnen, om tenslotte tegen negenen de kantine uitgezet te worden. Een geslaagde dag, tot volgend jaar dames en heren, hopen op weer zo’n mooie opkomst (meer dan 50).