Single Blog Title

This is a single blog caption

FC IJsselmonde 2 (za) zoekt trainer/leider

Met de selectie op nieuwe oorlogssterkte, waarbij het eerste nu volledig van een technische staf is voorzien (inclusief grensrechter), werkt het 2e vooralsnog onder leiding van Rami Rashid naar het nieuwe seizoen toe. Damiën de Winter heeft helaas aangegeven zich eerst op zijn ontwikkeling in de jeugd willen toe te spitsen, waarvoor uiteraard al ons respect en dank voor zijn toewijding aan de jeugd.

Daarom zijn wij voor ons 2e elftal op zoek naar een (beginnende) trainer/leider, die zich onder de vleugels van hoofdtrainer Ronald van der Zalm wil ontwikkelen tot wie weet onze toekomstige hoofdtrainer.

Daarnaast zijn wij nog op zoek naar een keeper die onze selectie wil versterken en de concurrentie aan durft te gaan met onze oude vertrouwde Marvin Sallons.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Dick Sassenburg.