Single Blog Title

This is a single blog caption

CONTRIBUTIE-AANMANINGEN

Begin augustus hebben alle leden de acceptgiro via Dossier Online ontvangen. Door middel van deze acceptgiro diende de contributie voor 1 september 2019 op de rekening van FC IJsselmonde te staan. Helaas hebben veel leden hun contributie nog niet betaald.

Alle leden, die hun contributie nog niet hebben betaald, ontvangen een aanmaning met opnieuw een acceptgiro. Deze aanmaning dient uiterlijk voor 30 september a.s. betaald te worden.

Indien u, onverhoopt, op 30 september 2019 nog niet heeft betaald, zal FC IJsselmonde uw speelgerechtigheid intrekken. Dat betekent, dat u geen wedstrijden meer kunt voetballen. Ook mag u niet meer trainen op het complex van FC IJsselmonde. Tevens betekent dit, dat u ook niet naar een andere vereniging kunt.

Jeugdfonds Sport

Heeft u een aanvraag gedaan bij Jeugdfonds sport? Dan hoeft u niet te betalen.

Wij hopen en verwachten dat u de door u ontvangen acceptgiro per ommegaande zult betalen.

Heeft u geen factuur ontvangen? Neemt u dan even contact met ons op.