Single Blog Title

This is a single blog caption

FC IJsselmonde verlengt met Gokan Akgoz

Verheugd en met trots kunnen wij bevestigen dat we de overeenkomst met Gokan Akgoz als hoofdtrainer van onze zondag selectie met een jaar hebben verlengd.

Voor Gokan stond de uitdaging om na het kampioenschap van vorig jaar het huidige team stabiel in de tweede klasse mee te laten draaien, en na een half jaar kunnen we constateren dat hij dat met verve doet.

Zondag 1 bezet op dit moment de vierde plaats met 20 punten uit 11 wedstrijden en staat, na de 4-1 overwinning op Antibarbari van afgelopen weekend, nu zelfs aan kop in de tweede periode met de volle buit uit 3 wedstrijden.

Ook werd er voor de Voetbal Rijnmond Cup met 5-2 gestunt tegen zaterdag Hoofdklasser Smitshoek en lonkt zelfs de derde ronde met een thuiswedstrijd tegen zaterdag vierdeklasser SV Piershil, die volgende week dinsdag wordt gespeeld. Laten we hopen dat in deze wedstrijd een stunt uitblijft.

Daarnaast draait Zondag 2 wederom bovenin mee in de reserve tweede klasse en werd de eerste periode maar net misgelopen achter Swift Boys 2. Ook speelt dit team aanstaande donderdag voor de 3e ronde in de KNVB Beker tegen Spartaan’20 2.