Single Blog Title

This is a single blog caption

Pupil van de week – Jazzley Bourbijn (update)

Update

Afgelopen zaterdag was de laatste wedstrijd van 2019 voor het 1e elftal van FC IJsselmonde zaterdag. Bij deze wedstrijd, die in slecht weer gespeeld diende te worden, was Jazzley Bourbijn de Pupil van de week.

De speler uit JO9- 3 mocht zoals het hoort de aftrap nemen voor zijn doelpunt en na dat hij meerdere tegenstanders het bos in stuurde, schoot hij de bal mooi in het doel. Helaas was dit het enige doelpunt aan IJsselmonde kant, want ondanks de aanwezigheid van Jazzley verloor de thuisploeg met 0-2 (stand op voetbal.nl moet nog gecorrigeerd worden).

Na afloop kreeg hij uit handen van de voorzitster een bal met handtekeningen van spelers en staf en een oorkonde van de wedstrijd waar hij pupil was.

De zaterdag selectie bedankt Jazzley voor zijn aanwezigheid en plezier en wensen hem veel succes bij zijn team. Verder wenst de zaterdag selectie iedereen fijne feestdagen en hopen iedereen weer te zien op 18 januari bij de eerste oefenwedstrijd van 2020.

Originele bericht

Aankomende zaterdag speelt het 1e van FC IJsselmonde hun laatste wedstrijd van 2019 om 14:30 uur tegen VVOR . Na het puntje van vorige week uit bij SSS, is deze wedstrijd belangrijk om zicht te houden op de ploegen boven ons.

Bij deze wedstrijd is er ook weer een Pupil van de Week en deze week is dat Jazzley Bourbijn, speler uit JO9-3. Wij hopen dat deze pupil met veel plezier deze dag zal beleven en dat hij mede aan de basis zal staan van een goed resultaat van ons 1e elftal.

Namens de selectie van FC IJsselmonde zaterdag alvast veel plezier gewenst!