Single Blog Title

This is a single blog caption

FC IJsselmonde – ‘s Gravendeel

Vandaag de laatste wedstrijd voor dat er een korte break is en zo speelt FC IJsselmonde tegen ’s Gravendeel. Na de verloren wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Dubbeldam, een wedstrijd die niet alleen geen punten opleverde, maar ook het uitvallen van Hamza Lachin, die ongelukkig ten val kwam na 5 minuten en daarmee zijn sleutelbeen heeft gebroken. Iedereen wenst Hamza een voorspoedig herstel toe.

Aankomende zaterdag weer een kans om de eerste overwinning van het seizoen te behalen en met de steun van de pupil v/d week, de goedlachse Vienna van Meenen uit Jo9-3, moet dat hopelijk gaan lukken! Op voorhand weten wij nu al dat Vienna er alles aan zal doen om onze mannen naar de overwinning te schreeuwen, nu alvast veel plezier gewenst Vienna!