Single Blog Title

This is a single blog caption

Nieuwe trainer zondag selectie

Het bestuur van FC IJsselmonde is verheugd mede te kunnen delen dat de Technische Commissie onder leiding van Ton van Assendelft er op zeer korte termijn in is geslaagd een nieuwe hoofdtrainer aan te stellen voor de zondag selectie.

Na meerdere gesprekken is er overeenstemming bereikt met Fouzi Mesaoudi die vanaf komende week zal aansluiten en minimaal de rest van seizoen zijn bijdrage zal leveren aan het succes van de zondagselectie van FC IJsselmonde.

Fouzi heeft zijn sporen in de voetballerij verdiend en is momenteel ook actief als trainer bij de jeugd van Sparta Rotterdam.

FC IJsselmonde ziet de samenwerking met vertrouwen tegemoet en wenst Fouzi, alsmede de voltallige selectie, succes in de rest van dit seizoen.