Single Blog Title

This is a single blog caption

Staf & zaterdag selectie ’20-’21 krijgen vorm

Na het eerder bekend maken van onze nieuwe trainer van FC IJsselmonde zaterdag 1, kunnen we nu ook vermelden dat er een nieuwe trainer is aangesteld voor het 2e: te weten Michael Muijen, nu werkzaam bij VV Zwaluwen 2.

Ook onze huidige verzorger Patrick van de Berg heeft aangegeven te blijven, tezamen met een vaste vlagger voor 1 en zijn wij nog in gesprek met een leider zodat de staf compleet is.

Betreft nieuwe spelers, zullen er een aantal overkomen van de VV DRL:

Nigel van Egmond, Bradley Leets, Levy Groenenweg, Jeroen Jansen, Kevin Herkhoff, Ferry Steenbergen, Tomy Drogt, Valerio Vers & Mo Bensadik.

Tevens hebben ook Bruno Varela, Tomas Fernandes (keeper), Jazzley John, Ntumba Kabongo & Lorenzo borsboom aangegeven om volgend seizoen voor FC IJsselmonde zaterdag uit te willen komen.

Verder hebben een aantal spelers van de huidige groep aangegeven om ook volgend seizoen voor FC IJsselmonde uit te willen blijve komen. Er volgen nog gesprekken met Luis Tumba, Diogo Fortes & Mikey van der Zalm, die de Technische Commissie van FC IJsselmonde graag willen behouden voor de club.

Daarnaast zijn we nog in gesprek met een beperkt aantal spelers om zo weer over een goed totaal aantal mensen te kunnen beschikken voor een complete selectie.

We zijn als vereniging trots op al het harde werk wat veel mensen hier in hebben gestoken, verwelkomen die nieuwe spelers hartelijk en wensen Michael veel succes als trainer van Zaterdag 2!