Single Blog Title

This is a single blog caption

Kantine

Zoals iedereen ondertussen wellicht weet, heeft de KNVB besloten om alle wedstrijden van de rest van deze maand uit te stellen.

Daarnaast adviseert FC IJsselmonde één ieder het advies van het RIVM ter harte te nemen. Mensen met ziekteverschijnselen (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts) worden dringend verzocht thuis te blijven en contact op te nemen met hun huisarts of de GGD. Deze mensen zijn dus ook niet welkom. Ook mensen die met het openbaar vervoer reizen, adviseren wij dringend niet te komen. Ook voor kwetsbare personen (ouderen en mensen met een verminderde weerstand) geldt: kom NIET naar de club!

Eventuele geplande bijeenkomsten / evenementen met meer dan 100 mensen gaan ook niet door.

Morgen komen we met verdere maatregelen.