Single Blog Title

This is a single blog caption

Vrienden van FC IJsselmonde & Supporters van de Jeugd

FC IJsselmonde heeft bijna 100 vrienden, die de club financieel ondersteunen. Frank Slootjes, Joop Janse en Jim de Does organiseren enthousiast dat de vrienden jaarlijs hun bijdrage van € 25 betalen. Deze bijdragen worden gebruikt voor extra, vaak onverwachte, uitgaven van de club.

De vrienden hebben de club de afgelopen weken op onderstaande wijze ondersteund:

  • Scheidingsschermen bij 2e televisie ten behoeve van KNVB cursussen die bij ons gegeven worden
  • Lange inschuifbare trap
  • Grote FC IJsselmonde vlaggen bij entree (foto’s volgen)

Daarnaast worden er ook werkzaamheden uitgevoerd om de kantine aantrekkelijker of gebruiksvriendelijker te maken.

Wij hopen dat iedereen de “Vrienden van FC IJsselmonde” blijft steunen om zulke mooie initiatieven uit te kunnen blijven voeren!

Daarnaast is er dit seizoen ook gestart met het initiatief “Supporters van de Jeugd”, waarvoor al enkele tientallen supporters hebben gedoneerd. Het geld wat hier voor opgehaald wordt, wordt gebruikt om de jeugd een boost te geven met professioneler materiaal. Zo zijn van de eerste bijdragen uitrollijnen aangeschaft, zodat er op een makkelijke manier velden voor de jongste pupillen uit kunnen worden gezet (kwart velden), zonder het gebruik van pionnen die in de weg kunnen staan.

Wij hopen dan ook dat meer mensen de “Supporters van de Jeugd” een warm hart toe zullen dragen!