Single Blog Title

This is a single blog caption

Bezoek Sportpark Olympia

Vanavond worden de trainingen hervat, te beginnen met onze JO10’s, JO11’s & JO12 en morgen onze JO7’s, JO8’s & JO9’s. Hiervoor gelden strikte voorwaarden en zijn er enige beperkingen.

Houdt er rekening met dat de Buitendijk ter hoogte van onze toegangspoort tot aan de rotonde op de Olympiaweg is afgesloten. Sportdorp kan dus alleen via de Stadionlaan & de Sportlaan worden verlaten. Daarnaast is de Olympiaweg in de richting van De Kuip naar ons sportcomplex dicht. Het parkeerterrein achter veld 7 & naast SC Feyenoord kan dus alleen bereikt worden vanaf Park De Twee Heuvels / Keizerswaard.

Sportpark Olympia is alleen toegankelijk voor leden. Ook ouders van kinderen zijn niet welkom. Kinderen dienen dus afgezet te worden, wetende aan de kant van de Stadionlaan, tussen 18:15 uur & 18:30 uur. Daarna gaat het hek dicht.

Voordat u uw kinderen afzet, houdt rekening met het volgende:
– Bij verkoudheid of twijfel over de gezondheid van uw kind: blijf thuis
– Geef uw kinderen wat te drinken en eventueel eten mee (de kantine is dicht, dus op de club is niks beschikbaar)
– De toiletten op het sportcomplex zijn niet toegankelijk

Na de trainingen, worden de kinderen door de trainers (op gepaste afstand) begeleid naar de parkeerplaats achter veld 7. Wacht daar in/bij uw auto en houdt ten alle tijden 1.5 meter afstand van andere ouders.

Wij hopen dat iedereen zich aan bovenstaande kan houden, zodat we het mogelijk kunnen blijven maken voor onze leden om te trainen.

Namens het (jeugd)bestuur, alvast heel erg bedankt voor uw medewerking!