Single Blog Title

This is a single blog caption

KNVB Corona protocollen

Nu er weer getraind wordt door diverse jeugdteams (alles t/m onder 12 kon al beginnen en alle teams vanaf O13 starten maandag weer) & ook de senioren aankomende week de trainingen weer mogen hervatten, heeft de KNVB enkele protocollen uitgegeven. Wij verzoeken al onze leden om deze protocollen goed door te nemen, alvorens naar de club af te reizen.

Hieronder staan links naar de protocollen voor de verschillende groepen:

Voor spelers
Voor trainers
Voor ouders
Algemene veiligheids- en hygiëneregels

Let op, deze protocollen zijn ter aanvulling op de al door ons ingestelde maatregelen. Voor de senioren volgen nog aanvullende voorwaarden om te trainen vanuit de gemeente. Hier komen we maandag op terug bij de teamvertegenwoordigers / aanvoerders.

Wij hopen iedereen weer voldoende op de hoogte te hebben gebracht, wensen jullie allemaal nog een prachtig weekend en vertrouwen erop iedereen te zijner tijd weer in goede gezondheid te kunnen begroeten op de club.