Single Blog Title

This is a single blog caption

Bijwerken adres & contactgegevens

Met het nieuwe seizoen voor de deur, gaan vanaf de start van het nieuwe seizoen (begin juli) ook onze contributiebrieven weer de deur uit. Het is de verantwoordelijkheid van de leden zelf dat wij de juiste adres- & contactgegevens hebben.

Leden die aan ons het juiste e-mailadres hebben doorgegeven, kunnen dat eenvoudig zelf doen, door op voetbal.nl een account aan te maken met datzelfde e-mailadres & daar hun gegevens aan te passen. Meer informatie hierover vindt u hier.

Krijgt u niet uw (FC IJsselmonde) gegevens na het aanmaken van een account of het inloggen op voetbal.nl? Dan hebben wij niet uw juiste e-mailadres. Geef deze dan zo spoedig mogelijk door via uw trainer/aanvoerder of door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@fcijsselmonde.nl.

De vereniging kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de mogelijke gevolgen (herinneringskosten, schorsingen) voor het niet hebben van uw juiste gegevens & het daardoor niet betalen van de contributie. Zorg er dus voor dat alles bijgewerkt is.

Wij bedanken u hartelijk voor uw medewerking!