Single Blog Title

This is a single blog caption

Zaterdag selectie compleet voor ’20/’21

De Technische Commissie en staf van de zaterdag selectie zijn verheugd mede te kunnen delen dat door de vele inspanningen van de TC en staf voor het nieuwe seizoen veel nieuwe spelers naar FC IJsselmonde zijn gekomen.

Allereerst willen wij de vertrokken spelers en staf bedanken voor hun inzet het afgelopen seizoen en wensen hun veel succes bij hun nieuwe club. Ook willen wij Dick Sassenburg, die als TC stopt, in het bijzonder bedanken.

In het nieuwe seizoen staat er een nieuwe TC en staf. De TC bestaat uit Ron Boerlage en Marcel Amens en de nieuwe staf, onder aanvoering van Dave Koring als hoofdtrainer, bestaat uit Michael Muijen als trainer van het 2e elftal, Wim Bouwmeester als Teammanager 1e elftal en grensrechter bij het 1e elftal is Kurcat Gultekin. Verzorger van de selectie voor het aankomend seizoen is nog steeds Patrick ten Berge en gelukkig is ook dit seizoen Piet de Bruin weer de keepers trainer van de selectie. Tenslotte heeft het 2e ook een vaste scheidsrechter en dit is voor het aankomende seizoen Glaudio “Gio” Pinas. Voor het 2e elftal zijn we nog wel op zoek naar een Leider en Grensrechter.

Dit jaar zijn Roel Damink en Jos Lammering weer Gastheer bij de zaterdag wedstrijden van het 1e elftal en daar is iedereen ook weer zeer tevreden mee.

De nieuwe spelers komen van verschillende clubs waaronder 3 van SV Bolnes, 12 van SV DRL, 1 van BVCB, 1 van Binnenmaas, 1 van Kethel Spaland (zo.), 1 van Celeritas, 1 van Zwaluwen, 2 van Barendrecht, 1 van LMO, 1 van WCR en 1 van Atletico Salina uit Curaçao .

Tenslotte zijn we blij dat 11 spelers van het vorige seizoen zijn gebleven en behouden voor de club.

We hebben er weer zin in, zeker na het zien van de opkomst bij de vrije trainingen de afgelopen weken, die vandaag (maandag 22 juni) weer verder gaan! Door het vervelende Corona virus is degradatie “voorkomen” en spelen we ook volgend seizoen in de 3e klasse .

We hopen, zodra het weer mag, u langs de lijn te zien om onze jongens aan te moedigen!