Single Blog Title

This is a single blog caption

Zaterdag selectie goed uit de startblokken

Afgelopen zaterdag stonden er voor de zaterdag selectie 2 wedstrijden op het programma; om 12:00 kwam Sparta AV 2 op bezoek en om 14:30 4e klasser Egelantier Boys.

Voordat een combinatie van de selectie aan de wedstrijden kon beginnen, was er eerst een gezamenlijke ontbijt en lunch.

Namens Selectie en Staf zaterdag Selectie FC IJsselmonde: Claudia en Audrey bedankt voor het verzorgen van het ontbijt & de lunch.

Om exact 12:00 uur begon dan de eerste wedstrijd van deze voorbereiding onder een lekker zonnetje en was het afwachten hoe de vernieuwde selectie na 2 weken trainen er voor stond, al zeggen trainers altijd dat in een oefenwedstrijd de uitslag niet van heel groot belang, is het altijd wel leuk als het publiek getrakteerd wordt op leuk voetbal en doelpunten; en tegen Sparta AV 2 stond het na 90 minuten 3-0, dus het publiek was tevreden

Om 14:30 uur speelde een combinatie van de selectie tegen Egelantier Boys in een wedstrijd wie op en neer ging, werd de toeschouwer ook hier getrakteerd op doelpunten, al was de wedstrijd niet van hoog niveau, maar als er doelpunten vallen is de gemiddelde toeschouwer wel tevreden, FC IJsselmonde won deze wedstrijd met 4-2 .

Na afloop konden beide trainers terug kijken op een geslaagde dag, al blijft er nog genoeg over om aan te werken.

Aankomende donderdag speelt een combinatie van de selectie om 20:00 uur tegen FC Binnenmaas en zaterdag speelt een combinatie van FC IJsselmonde 2 wedstrijden tegen Bergambacht de eerste om 12:00 uur en de 2e om 14:30 uur.

Uw verslaggever heeft er nu al zin in, u ook ?