Single Blog Title

This is a single blog caption

FC IJsselmonde zeer blij met nieuwe sponsor

Afgelopen zaterdag was het zover, onder toeziend oog van enkele belangstellende is de sponsorovereenkomst tussen AKM en FC IJsselmonde ondertekend door Frans Zeulevoet namens FC IJsselmonde en Patrick van Kruining namens AKM.

Het eerste elftal van de zaterdagselectie van FC IJsselmonde heeft daarmee een mooie sponsor gekregen en zal in de competitie ook met zijn naam op het wedstrijdshirt te aanschouwen zijn.

De FC IJsselmonde zaterdagselectie bedankt AKM voor het vertrouwen in ons.

AKM bestaat uit 3 onderdelen:

Ingenieursburo AKM, AKM Projectontwikkeling en AKM International Project Development

Ingenieursburo AKM is ruim 15 jaar geleden opgericht door Nico de Bruijn en Patrick van Kruining. AKM staat voor Architectuur, Konstructie en Management. Dit zijn dan ook onze kernactiviteiten. Bent u van plan een woning, kantoor of bedrijfsgebouw te realiseren, dan kan AKM u van het begin tot het einde van het bouwproces bijstaan.

Sinds 2008 worden binnen AKM Projectontwikkeling ook eigen projecten gerealiseerd. Wij richten ons specifiek op woningbouw ontwikkelingen, waarbij ons specialisme op binnenstedelijke herontwikkeling ligt. Wij hebben een ruime ervaring in diverse segmenten zoals villa bouw, startersappartementen en levensloopbestendige huisvesting. Daarbij richten wij ons zowel op transformatie als nieuwbouw ontwikkelingen.

Vanwege onze expertise in alle facetten van de bouw, alsmede in de projectontwikkeling, zijn wij in 2012 gevraagd het ontwerp en bouwkundig management van een aantal ziekenhuizen in het buitenland op ons te nemen. Zo hebben we als AKM International Project Development reeds enige ziekenhuizen in Sri Lanka gerealiseerd en wordt momenteel gewerkt aan ziekenhuizen in Sri Lanka, het Midden-Oosten en Afrika.

De drie verschillende onderdelen van AKM versterken elkaar en geven AKM de kracht en expertise om projecten snel, vakkundig en binnen budget te realiseren.

https://akm-ga.com/about/