Single Blog Title

This is a single blog caption

C-Log Mini Champions League

Iedereen weet het ondertussen: het amateurvoetbal is weer stil gelegd vanwege het Corona virus. Omdat wij onze (jeugd)leden toch tegemoet willen komen en de jeugd onderling wel gewoon wedstrijden mag spelen, organiseren wij, in samenwerking met C-Log Worldwide, de FC IJsselmonde C-Log Mini Champions League. De competitie gaat door zolang de KNVB competities niet worden hervat.

Alle aangemelde leden zijn per leeftijdsgroep in mixteams geplaatst, die onderling een competitie zullen gaan spelen. Zo zijn er vier teams in de leeftijdscategorie O7 t/m O9, tien teams in de categorie O10 t/m O12 en twee maal vier teams bij de O13 t/m O15 en de O16 t/m O19.

Alle informatie rondom deze competities vindt u hier. Heeft u uw kind nog niet aangemeld en wilt hij/zij toch nog mee doen? Laat dat dan zo spoedig mogelijk weten aan uw trainer!