Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

FC IJsselmonde verliest wedstrijd in 30 minuten

6 maart 2023 10:45

Op deze zaterdag moesten de mannen van Dave Koring naar Pijnacker waar Oliveo de tegenstander van deze middag was.
Na dat de Pupil v/d week zijn kunsten mocht laten zien en scheidsrechter Wagner floot voor het begin signaal om 15:00 leek het wel of FC IJsselmonde nog niet in de gaten had dat de wedstrijd was begonnen of ze vonden de aanvangstijd te vroeg want ze waren niet wakker en Oliveo mocht van links naar rechts en omgekeerd aanvallen zonder tegenstand en het was een geluk dat het eerste doelpunt van deze middag pas viel na 12 minuten want het had ook het 3e doelpunt kunnen zijn.

En nog geen minuut na het  openings doelpunt lag ook de 2e al in het netje en wie dacht nu zal de thuisploeg wel meer tegenstand krijgen van de bezoekers had het mis want ze kregen alle vrijheid in het 1e half uur waar Dylan de Bruin nog 2x een bal van de lijn kon halen was het in de 27e minuut uit een goed uitgevoerde counter 3-0 juist op het moment dat FC IJsselmonde onder de druk uit probeerde te  voetballen.

FC IJsselmonde kwam in de 36e minuut eindelijk goed uit en het was Wessel Kool die uit een mooie aanval via rechterkant een voorzet kreeg en deze hard binnen schoot en de 3-1 neer zette .

En dan ga je hopen maar waar in de 41e minuut  schoot Oliveo de rust stand binnen de 4-1.

Na rust een ander FC IJsselmonde dat wel wilde voetballen waar ze dat in de 1e helft na lieten, en het waren spelden prikjes maar de keeper van de thuisploeg had nu in ieder geval wel wat te doen waar hij in de 1e helft eigenlijk met een bakje koffie de wedstrijd kon aanschouwen zo weinig werd hij op de proef gesteld.

Toch bleef het op letten voor FC IJsselmonde want Oliveo kwam er ook in de 2e helft een paar keer gevaarlijk uit maar dat leverde ook geen echte kansen op

De bezoekers van Rotterdam zuid wilde in de 2e helft toch laten zien dat strijd en voetbal goed samen gaat en in de 80e minuut was het 4-2 een voorzet van de linkerkant werd in gegleden achter de keeper van Oliveo en FC IJsselmonde wist dat er nog zeker 10 minuten te spelen waren en ging op  jacht naar de aansluit treffer en ondanks een paar kleine kansje bleef het deze middag 4-2 voor de thuisploeg.

Conclusie van deze wedstrijd was dat FC IJsselmonde een hele slechte 1e helft speelde en een redelijke 2e helft tegen een ploeg die niet voor niks mee doet voor de titel.

Volgende week speelt FC IJsselmonde thuis tegen SV Charlois en hopelijk is dan vanaf de 1e minuut iedereen wakker.