Facebook Toestaan Niet toestaan

FC IJsselmonde pakt 5e overwinning

21 november 2021 14:45

Afgelopen zaterdag speelde FC IJsselmonde za. op een stil sportpark Olympia tegen VVOR .

Om 6 minuten over drie floot de uitstekend leidende scheidsrechter Kaijen voor het begin signaal en meteen was het FC IJsselmonde dat met goed combinatie voetbal de bezoekers onder druk zette maar tot doelpunten kwam het niet in deze openingsfase, na deze 10 minuten met een richtings verkeer kwamen ook de bezoekers van hun helft af zonder gevaar te stichten op het doel van de deze middag weer goed keepende Fabio die de door een blessure uitgeschakelde Merrick verving .

De eerste echte kansen kwamen na een minuut of 20 een vrije trap van Jazzley John vanaf rand strafschop gebied leek in de bovenhoek te belanden maar een zeer goede save van de keeper van VVOR voorkwam dat en een paar minuten later was het weer Jazzley John die voor de openingstreffer had kunnen zorgen alleen voor de keeper schoot hij de bal niet tussen de palen maar een paar meter naast de paal .

Vanaf dat moment kwam ook VVOR  met een paar kansjes al waren de kansjes een makkelijke prooi voor Fabio en zo gingen beide ploegen met een brilstand aan de thee.

Na rust probeerde FC IJsselmonde weer het doel van VVOR onder vuur te nemen zonder succes en aan de andere kant kreeg ook VVOR een klein kansje maar in de 60e minuut was het dan eindelijk raak Rahkeem draaide aan de rechterkant zich los van zijn tegenstander en kon de bak van 15 meter in de benedenhoek draaien en zo stond de terechte 1-0 op het scorebord al protesteerde VVOR luidruchtig bij de scheidsrechter over het feit dat ze vonden dat er met het wegdraaien van Rahkeem  een overtreding was maar de scheidsrechter wuifde de protesten terecht weg en ook zijn waarnemer vond dat de scheidsrechter het goed had gezien.

VVOR moest nu wel komen maar de verdediging van FC IJsselmonde stond deze middag als een huis en als ze even niet goed stonden was er altijd nog Fabio.

In de 69e minuut was het weer Rahkeem die het op zijn heupen had en zich tussen drie tegenstanders in het strafschop vrij speelde enkel vond nummer 4 dat niet fijn en die haalde hem onderuit en de scheidsrechter wees terecht naar de stip en Jazzley schoot deze strafschop prima in en zo stond het 2-0 .

Enkele minuten later ging doelpunter maker Rahkeem onder applaus van zijn mede spelers naar de kant en kwam Sidney voor hem in de plaats en ook Mo kreeg een applaus van zijn mede spelers bij het verlaten van het veld en zijn vervanger was Fabio

De bezoekers probeerde nog wat aan te dringen maar zonder dat FC IJsselmonde zich echt druk hoefde te maken en aan de andere kant was helaas de uitvoering niet altijd goed waardoor aan de stand niks meer veranderde en de scheidsrechter floot na 92 minuten voor het einde en was de blijdschap groot bij iedereen want weer was een wedstrijd gewonnen en door dit resultaat blijven de mannen van Koring boven in mee draaien en volgende week zaterdag speelt FC IJsselmonde uit bij SSS weer een topper maar eerst wordt er dinsdag om 20:00 gespeeld voor de Rijnmond cup uit bij Barendrecht .

Uw verslaggever eindigt met de volgende zin , JIJ KRIJG DIE LACH NIET VAN MIJN GEZICHT