Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

OOK 3e DIVISIE CLUB BARENDRECHT VERLIEST VAN FC IJSSELMONDE ZA.

23 november 2021 18:45

Dinsdag avond stond de 2e ronde van de Fidus Cup op het programma de mannen van FC IJsselmonde za. moesten hier voor naar 3e divisie club Barendrecht ,

In de eerste helft was het voor de mannen van Koring enkel opvangen want het was 1 richtingsverkeer wat ook te verwachten was en waren er 4 grote kansen voor de gastheren maar Jeroen liet zich niet verschalken maar helaas de 5e kans een schot van 20 meter ging toch onhoudbaar in het netje en zo gingen de mannen waar een aanslag was gepleegd op conditie naar de rust met een 1-0 achterstand.

Wat er in de thee heeft gezeten in de rust weet ik niet maar FC IJsselmonde kwam herboren uit de kleedkamer en nam het heft in handen op basis van strijdlust en met vlagen heel goed voetbal en dat resulteerde in de 62 minuut op de gelijkmaakt goed doorgaan van Faysel aan de linkerkant die naar binnen kwam en de bal in de verre hoek schoot en zo stond het 1-1 , u verslaggever ging er eens goed voor staan want dit was ongekend de wedstrijd was gekanteld en toen Sidney van Gelder in de 70e minuut ook nog na een goede actie de 1-2 maakt was de blijdschap bij spelers en staf door heel Barendrecht te horen , na dit doelpunt nam Barendrecht de wedstrijd weer over maar de kansjes die er kwamen werden door Jeroen en zijn verdedigers onschadelijk gemaakt en aan de andere kant kreeg Sidney de kans alleen voor de keeper de 1-3 binnen te schieten maar hij schoot tegen de keeper aan .
Toen de scheidsrechter in de 95e minuut affloot was er een juich explosie van FC IJsselmonde en liepen de spelers van Barendrecht met het schaamrood op hun kaken van het veld .

In de volgende ronde treft FC IJsselmonde de winnaar  van Spartaan’20 - SC Feyenoord en wie het ook mag worden ook daar zullen de mannen hun strijdlust laten zien.