Parkeren bij FC IJsselmonde - FC IJsselmonde - De jongste voetbalvereniging van Rotterdam

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Parkeren bij FC IJsselmonde

Parkeren bij FC IJsselmonde

De nieuwe sportcampus en het prachtige complex Olympia trekt een groot aantal bezoekers. Sporters, supporters, ouders, clubleden, uit-clubs en noem maar op. Een groot aantal bezoekers komt met de (brom)fiets of het OV, maar ook een groot aantal met de auto.
 

PARKEER OP DE JUISTE PLEK !

Bij de ingangen van de sportcampus (oost- en westzijde) zijn voldoende parkeerplaatsen om (brom)fietsen te stallen. Deze plaatsen zijn snel en eenvoudig te bereiken vanuit de omliggende wijken. Speciaal voor de bezoekers die met de auto komen is een groot parkeerterrein aangelegd bij de hoofdingang van de sportcampus aan de Olympiaweg. Dit is slechts op een enkele minuten loopafstand van de velden. Voor uw navigatiesysteem is het handig om Olympiaweg 350 in te voeren. Als dit parkeerterrein vol is, dan kan er nog volop geparkeerd worden langs de Olympiaweg. Vanaf de rotonde bij de Buitendijk richting de Coen Moulijnweg/viaduct en de andere kant op richting de Adriaan Volkerlaan.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de plantsoenen worden gebruikt als alternatieve parkeerplaats. Om dit tegen te gaan worden er bordjes en paaltjes geplaatst, zodat parkeren hier niet meer mogelijk is. Wie hier toch parkeert riskeert een boete.

GOEDE BUREN

De parkeerdruk in de woonwijk Sportdorp aan de oostzijde van de campus is erg hoog. Het is niet de bedoeling dat de bezoekers van de sportcampus hier hun auto parkeren. Bewoners willen bij thuiskomst graag hun auto kwijt, maar ervaren hierbij veel hinder van parkerende bezoekers. Houd rekening met elkaar en wees zo vriendelijk uw auto op de beschikbare parkeerterreinen te parkeren wanneer u de campus of sportcomplex Olympia bezoekt.

 

Parkeren_okotber_2020_fcijs.jpg

 

Op dit moment wordt er gewerkt aan het afronden van de werkzaamheden aan de sportcampus. De laatste hand wordt gelegd aan twee sportvelden voor Feyenoord Academy en Sportclub Feyenoord. Er worden (verkeers)borden geplaatst en het gras is onlangs ingezaaid. In november worden er bomen geplant en wordt er belijning op de paden aangebracht. Eind van dit jaar zijn alle werkzaamheden aan de sportcampus afgerond en ligt er een mooie sportaccommodatie in Stadionpark.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!