Routebeschrijving

A16 vanaf Den Haag/Utrecht

Houd voor de Brienenoordburg de parallelrijbaan aan en neem afslag 24 (Feijenoord/IJsselmonde). Houdt direct rechts aan (weg naar beneden) en draai de rotonde op. Houdt rechts aan en neem de tweede afrit (na de verkeerslichten). Rij de Adriaan Volkerlaan uit tot aan de rotonde en neem de eerste afslag. Rij door tot de tweede rotonde en neem de eerste afslag. Houd op de dijk links aan en u kunt gelijk links het terrein op. (Let op, Google Maps geeft aan dat dit éénrichtingsverkeer is, dit is echter pas ná ons terrein)

A15/A16 vanaf Dordrecht

Volg de borgen naar afslag 24 t/m 26 (Feijenoord/Centrum/Kralingen/Capelle a/d IJssel). Houd rechts aan en neem afslag 24 (volg de borden Oud-IJsselmonde, Beverwaard). Beneden slaat u direct rechtsaf en op het eind links. Rij door tot de verkeerslichten en ga naar links. U rijdt de rotonde op en neem de afslag na de verkeerslichten. Rij de Adriaan Volkerlaan uit tot aan de rotonde en neem de eerste afslag. Rij door tot de tweede rotonde en neem de eerste afslag. Houd op de dijk links aan en u kunt gelijk links het terrein op. (Let op, Google Maps geeft aan dat dit éénrichtingsverkeer is, dit is echter pas ná ons terrein)

A15 vanaf Europoort

Neem afrit 20 bij knooppunt Ridderkerk. Ga bij de verkeerslichten linksaf (richting IJsselmonde/Ridderkerk-Rijsoord). Rij de S104 (IJsselmondse Randweg) helemaal uit tot aan de rotonde. Ga op de rotonde linksaf, hou rechts aan en neem de eerste rechts. Rij de Smeetslandseweg helemaal uit en neem op de rotonde de tweede afslag. Houd op de dijk links aan en u kunt gelijk links het terrein op. (Let op, Google Maps geeft aan dat dit éénrichtingsverkeer is, dit is echter pas ná ons terrein)

Parkeren

Parkeren kan op drie plekken. De eerste mogelijkheid is langs de Olympiaweg. De tweede mogelijkheid is voor u de Buitendijk op rijdt, gelijk rechts. De laatste mogelijkheid, als het terrein open is, is direct links nadat u het terrein opgereden bent. Let op, parkeermogelijkheden zijn beperkt en bij grote drukte staat het snel vol.

 

Let op! Hou altijd de geldende verkeersregels in acht en let op werkzaamheden/verkeersborden.