Nieuws

St. Nicolaasbingo bij FC IJsselmonde

De volgende BINGO is op VRIJDAG 23 november 2018 De afgelopen bingo was een groot succes. Bijna 60 deelnemers speelden om mooie prijzen. Vrijdag 23 november staat de bingo in het teken van St. Nicolaas. Er is dan een GRATIS loterij voor leuke presentjes. Neem vrienden, vriendinnen, buren, collega’s mee naar de BINGO van FC IJsselmonde. De zaal is open om 19.00 uur en we beginnen om 20.00 uur. 

Contributie

Alle spelende leden en jeugdleden hebben een acceptgiro ontvangen voor het betalen van de contributies. Helaas heeft een groot aantal nog niet betaald. FC IJsselmonde heeft de contributies hard nodig om onder andere de huur van de velden te betalen. Op 15 november 2018 ontvangen alle leden, die nog niet betaald hebben een herinnering om te betalen. Betaal dan gelijk. Hebben we je contributie op 1 december nog niet ontvangen? Dan mag je niet meer trainen en voetballen. LAAT HET NIET ZOVER KOMEN. BETAAL NU!! 

FC IJsselmonde (za) wint gelijk opgaande wedstrijd van Perkouw

FC IJsselmonde heeft afgelopen zaterdag na een serie van drie nederlagen weer eens gewonnen. De manier waarop was niet best, maar de drie punten maakten alles goed. Chito Martina zorgde in de slotfase met een rake vrije trap voor grote opluchting bij de thuisploeg. De eerste helft leek goed te beginnen voor de Varkenoorders. De bal ging rond en Perkouw kreeg de bal amper te pakken. Na enkele minuten kantelde dit spel al volledig. Overal kwam IJsselmonde te laat, overal kon Perkouw vogelvrij doen en laten wat het wilde. Het stond bij IJsselmonde volledig verkeerd. Echt goed profiteerden de bezoekers...
Read More

Gefrustreerd FC IJsselmonde (za) verliest onnodig bij Schoonhoven

Zeventig minuten lang was er afgelopen zaterdag niks aan de hand voor FC IJsselmonde. De ploeg van trainer Van Leeuwen had een voorsprong en had de touwtjes stevig in handen. Nadat Jonathan Baan gewisseld moest worden, nam Schoonhoven de wedstrijd over. Uiteindelijk won de thuisploeg niet geheel terecht met 3-2. Een gelijkspel was logischer geweest. FC IJsselmonde begon goed aan het duel met Schoonhoven. Duels werden gewonnen en de eerste kansen waren voor de Rotterdammers. Het was zuur dat Schoonhoven uit het niets op 1-0 kwam. De thuisploeg mocht door na vermeend buitenspel, waarop de aanvaller de bal beheerst binnen...
Read More

FC IJsselmonde steunt Roparunteam 48

Op vrijdag 19 oktober organiseerde FC IJsselmonde in samenwerking met Roparunteam 48 van Hunter Douglas een geweldig Oktoberfest. Hiermede wordt verschillende goede doelen ondersteunt. Voorzitter Sandra Mouthaan heeft op 25 oktober 2018 de opbrengst en donaties overhandigd aan het Roparunteam. De totale donatie bedroeg € 2.500,-.

Bolleboffenbokaal

Volgende week woensdag 31 oktober vanaf 14.00 uur is er bij FC IJsselmonde de strijd om de  Bolleboffenbokaal. Het is penaltyschieten op Ed de Goeij. Spelers die het heel goed doen kunnen in de finale komen in het Spartastadion. We willen dat zoveel mogelijk leden onze penaltyschieters komen aanmoedigen. Er is een rapper en er worden televisieopnamen gemaakt voor RUR. Kijk ook even op RUR.NL, daar zie je de eerdere bijeenkomsten van de Bolleboffenbokaal.