Nieuws

2018-2019

Het nieuwe seizoen dient zich al weer aan. De selectie elftallen zullen op respectievelijk maandag 13 (zaterdag) en dinsdag 14 (zondag) augustus de trainingen aanvangen. Daarnaast zijn de indelingen bekend gemaakt, hieronder het overzicht voor de selectie elftallen:                                     Voor de overige elftallen: via de voetbal.nl app zijn de indelingen zichtbaar.

Algemene ledenvergadering

De jaarlijkse Algemene Leden Vergadering is vastgesteld op vrijdag 21 september om 19.30 uur. Op de agenda staan o.a.: de balans en de verlies en winstrekening. Kiezen van een nieuwe voorzitter          kandidaten kunnen zich tot uiterlijk 07 september opgeven bij de secretaris Tom van Rooij Kiezen van nieuwe penningmeester      kandidaten kunnen zich tot uiterlijk 07 september opgeven bij de secretaris Tom van Rooij Benoemen nieuwe bestuursleden          kandidaten kunnen zich tot uiterlijk 07 september opgeven bij de secretaris Tom van Rooij

Nieuwe aanwinsten FC IJsselmonde 1 (za)

Er zijn wederom twee aanwinsten te verwelkomen voor het zaterdag eerste elftal van FC IJsselmonde! Nelson Medina (links) en Shurandy Martina komen beide over van BZC Zuiderpark. Wij zijn trots op deze aanwinsten en wensen ze komend seizoen veel succes om zich te bewijzen bij ons in de derde klasse!

FC IJsselmonde 2 (zo) gepromoveerd

Het 2e zondag elftal van FC IJsselmonde heeft gisteravond via de nacompetitie bij het 2e van VFC promotie naar de 2e klasse afgedwongen. Waar een gelijkspel volstond, werd er met 1-3 gewonnen. We feliciteren de mannen daarom met deze prachtige prestatie en wensen ze volgend seizoen veel succes op het hogere niveau!

Kantine vrijwilligers

Naast een nieuwe voorzitter en bestuursleden, zijn wij ook op zoek naar vrijwilligers voor in de kantine. FC IJsselmonde is financieel mede afhankelijk van de kantine inkomsten. Daarvoor is het noodzakelijk dat meer mensen zich opgeven als kantinemedewerkers. Dat kan voor achter de bar en in de keuken. Uiteraard wordt rekening gehouden met je persoonlijke wensen. Het je zin om deel uit te maken van het enthousiaste team van kantinemedewerkers? Geef je dan op bij Marcel de Heer. E-mail: Marcel.deHeer@sgs.com.

FC IJsselmonde ZA wenst FC IJsselmonde ZO 1 & 2 veel succes

De staf en selectie van FC IJsselmonde Zaterdag 1 wensen beide selectie elftallen van “de Zondag” veel succes in de aankomende nacompetitie wedstrijden! ZONDAG 2 Zondag 2 speelt om een plaats in de reserve 2e klasse in een poule met DONK 3 en VFC 2. Zondag 3 juni om 11:00 uur wordt er thuis gespeeld tegen DONK 3. Daarna wordt op zondag 17 juni om 09:30 uur aangetreden tegen het 2e elftal van VFC (uit). Op zondag 10 juni spelen DONK 3 en VFC 2 tegen elkaar. ZONDAG 1 Zondag 3 juni speelt Zondag 1 in de 1e ronde van de nacompetitie...
Lees meer

Felicitaties voor ZA1

Staf en spelers van FC IJsselmonde ZO 1 feliciteert de spelers en staf van FC IJsselmonde ZA 1 met het behaalde kampioenschap. Veel succes in de derde klasse.

FC IJsselmonde (za) pakt titel op bezoek bij Bergambacht!!

FC IJsselmonde (za) liet het op de laatste speeldag aankomen om kampioen te worden. In eerdere belangrijke wedstrijden leden de Rotterdammers nog puntverlies, maar vandaag liet de ploeg van trainer Van Leeuwen er geen gras over groeien. Vooral in de eerste helft werd de thuisploeg, die met het hoofd al deels bij de nacompetitie zat, vastgezet en afgetroefd. De 0-2 voorsprong die dat opleverde, betekende de basis voor de 2-3 overwinning en het kampioenschap. Door schorsingen voor Mark van Zanten en Johan Kanters speelden de Varkenoorders noodgedwongen in een andere opstelling. Yuri Delgado stond laatste man, terwijl Benjamin Baan als...
Lees meer