Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

FC IJsselmonde helpt CKC aan de winst

19 november 2023 14:15

Op een goed gevuld complex van CKC waar de regen niet van ophouden wist deze middag moest FC IJsselmonde het goede gevoel uit de eerste 6 wedstrijden door proberen te trekken, maar als je binnen 16 minuten door persoonlijke fouten tegen een 2-0 achterstand aankijkt weet je dat alles deze middag nog moet mee zitten om de wedstrijd nog te doen kantelen.

FC IJsselmonde probeerde na deze tegenslagen wel de aanval te zoeken maar door verkeerde keuzes of door het fel verdedigen van CKC kwamen er geen echte kansen voor de mannen van Koring.

Tot in de 35e minuut toen Iliyas Bencharef eindelijk een gaatje vond in de verdediging van CKC en de bal goed langs de keeper schoot en de aansluittreffer was daar dan 2-1, na dit doelpunt probeerde FC IJsselmonde meer vooruit te spelen maar tot aan de rust bleef de 2-1 achterstand op het bord.

In de rust had iedereen langs het veld het er over dat deze aansluit treffer de ommekeer in de wedstrijd zou betekenen althans de hoop was er bij het veel mee gekomen publiek van Rotterdam Zuid , Maar zo slecht als het begon in de 1e helft zo slecht begon ook de 2e helft , het publiek zat nog aan de koffie en keek om en de 3-1 lag al achter keeper Leroy Goedhoop en weer ging het mis aan de kant van FC IJsselmonde.

Na dit doelpunt zocht FC IJsselmonde de aanval een kreeg Sjacco Meijer de kans om de aansluit treffer binnen te schieten maar zijn schot wie eigenlijk al geteld werd door iedereen ging een paar meter naast .

Vlak daarna stond het 4-1 en leek de wedstrijd gespeeld met de nadruk op leek, want FC IJsselmonde liet na deze 4etegenslag zien dat ze met strijd en passie de tegenstander wel hun wil op kunnen leggen en enkel moesten opletten dat CKC uit de counters de achterstand niet nog meer vergrote.

En daar was dan eindelijk het doelpunt waar je op hoopte en het was Wessel Kool die de  4-2 binnen schoot en de jacht was geopend en toen de ingevallen Oguzhan Demirel met een goede actie de 4-3 aantekende ging de wedstrijd op en neerwaar CKC gevaarlijk werd door de vele ruimte wie ontstond bij de bezoekers door dat iedereen op jacht was naar de gelijkmaker en aan de andere kant moest de verdediging van CKC alles uit de kast trekken om FC IJsselmonde niet te laten scoren.

Ondanks dat FC IJsselmonde van alles probeerde lukte het niet om de gelijkmaker op het bord te krijgen en na 92 minuten floot de scheidsrechter af en was de teleurstelling groot aan de kant van de bezoekers en de vreugde groot bij de thuisploeg .

Volgende week staat de volgende topper op het programma dan thuis tegen SSS dat vandaag gelijk speelde tegen Overmaas.