Nieuws - FC IJsselmonde - De jongste voetbalvereniging van Rotterdam

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Paasklaverjassen 7 April

18 januari 12:15  Vrijdag 7 april is het tijd voor een gezellig klaverjas avondje. En bij genoeg aanmeldingen wellicht ook mogelijk om te jokeren. meer »

FC IJsselmonde weet 8 spelers voor het nieuwe seizoen aan zich te binden

23 maart 19:30  FC IJsselmonde heeft voor het nieuwe seizoen 8 nieuwe spelers aan hun selectie kunnen toevoegen. Van Xerxes DZB komt aanvaller Sjacco Meijer die ook bij BVV Barendrecht heeft gespeeld, ook middenvelder Quincy Oosterom komt van Xerxes DZB wie onder ander heeft gespeeld voor Excelsior Maassluis en Sportclub Feyenoord , Verdediger Desley Hoogendijk komt ook over van Xerxes DZB en speelde daarvoor onder ander bij CVV Zwervers en Rijsoord.meer »


Eindelijk zijn de 3 punten weer binnen

14 maart 16:30  Op een druk bezocht Olympia park stond vandaag de wedstrijd voor FC IJsselmonde tegen Charlois op het programma een wedstrijd met belangen voor beide ploegen aangezien de degradatie plaatsen steeds dichterbij komen en de p/d plekken ook niet iets wat beide ploegen willen en ha elke club rekent en rekent van welke tegenstander de punten gepakt moeten worden om alles te ontlopen maar FC IJsselmonde kijkt niet zo ver en bekijkt alles van wedstrijd naar wedstrijd.meer »


Bingo 31 maart

13 maart 12:45  Kom weer genieten van een gezellige avond bingo spelen bij FC IJsselmonde op vrijdag 31 maart! De zaal zal open zijn om 19.00 uur en het spel zal om 20.00 uur beginnen. Neem je vrienden mee voor een avond vol plezier en kans op een mooie prijs! We zien je graag op 31 maart bij FC IJsselmonde! Deelname enkel voor 18+


FC IJsselmonde verliest wedstrijd in 30 minuten

6 maart 10:45  Op deze zaterdag moesten de mannen van Dave Koring naar Pijnacker waar Oliveo de tegenstander van deze middag was. Na dat de Pupil v/d week zijn kunsten mocht laten zien en scheidsrechter Wagner floot voor het begin signaal om 15:00 leek het wel of FC IJsselmonde nog niet in de gaten had dat de wedstrijd was begonnen of ze vonden de aanvangstijd te vroeg want ze waren niet wakker en Oliveo mocht van links naar rechts en omgekeerd aanvallen zonder tegenstand en het was een geluk dat het eerste doelpunt van deze middag pas viel na 12 minuten want het had ook het 3e doelpunt kunnen zijn.meer »


Bingo 24 februari

8 februari 19:15  Kom weer genieten van een gezellige avond bingo spelen bij FC IJsselmonde op vrijdag 24 februari! De zaal zal open zijn om 19.00 uur en het spel zal om 20.00 uur beginnen. Neem je vrienden mee voor een avond vol plezier en kans op een mooie prijs! We zien je graag op 24 februari bij FC IJsselmonde! Leeftijd vanaf 18 jaar


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!