Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

KNVB Regio Cup

11 april 10:00  FC IJsselmonde heeft al haar jeugdteams van de Onder 7 t/m Onder 17 (jongens & meisjes) ingeschreven voor de KNVB Regio Cup. Deze week heeft de bond bekend gemaakt dat deze, als de Corona maatregelen dit toelaten, per 24 april zal worden gestart. Alle trainers waren hierover al op de hoogte gesteld & hebben dit als het goed is met hun teams gedeeld. De poule indelingen zijn ook bekend gemaakt & te vinden op www.voetbal.nl. meer »


22 Mei: Open dag 2021 "Oranjefestival"

9 april 22:00  22 Mei organiseert FC IJsselmonde de opendag 2021 "Oranjefestival" voor kinderen onder 13 jaar! **INSCHRIJVING VEREIST**meer »FC IJsselmonde verlengt met Michael Muijen

12 maart 10:30  FC IJsselmonde is er trots op om mede te delen dat Michael ook komend seizoen als Hoofd Opleiding aan de club verbonden zal blijven. meer »


Keeper Mark van Es verlaat FC IJsselmonde

11 maart 14:15  Mark van Es, keeper van FC IJsselmonde 1 zondag, gaat een nieuwe stap zetten in zijn carrière. Hij heeft besloten naar Zwaluwen te gaan. FC IJsselmonde vindt het jammer dat hij FC IJsselmonde verlaat, maar gunnen hem deze stap in zijn carrière. Wij zijn er trots op dat hij deze stap gaat maken. Dat is mede een verdienste van keeperstrainer Piet de Bruin Mark was bij de start van FC IJsselmonde een van de belangrijkste spelers. Mede door hem promoveerde FC IJsselmonde naar de tweede klasse. Tevens was hij een van de gangmakers binnen het elftal. Spelers en de club zullen hem gaan missen.


Medina en Halden nieuwe aanwinsten FC IJsselmonde (za.)

10 maart 13:00  De TC en Staf zijn blij dat Kevin Medina en Chevillio Halden volgend seizoen de kleuren van FC IJsselmonde za. verdedigen . Kevin Medina die o.a bij ASWH in de jeugd speelde en ook de stap zette naar de selectie speelt op dit moment voor SV Slikkerveer hij heeft er veel zin om volgend seizoen bij FC IJsselmonde za. te komen spelen. Naast Medina zal ook Chevillio Halden naar de zaterdag selectie van FC IJsselmonde komen , deze snelle buitenspeler die begon in de jeugd van SV Bolnes en thans spelend voor SV Slikkerveer gaf aan dat ook hij veel zin en vertrouwen heeft in FC IJsselmonde za. Wij heten beide spelers welkom en veel succes volgend seizoen en dat we maar mooie tijden mogen beleven .


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!