Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Werkzaamheden Olympiaweg

11 november 16:00  Tussen 14 november en 2 december en tussen 5 en 9 december gaat de Olympiaweg in beide rijrichtingen één keer dicht. meer »

FC IJsselmonde verliest weer

27 november 18:45  Na het gelijke spel midweeks in de beker tegen EMM’21, waar onterecht werd verloren via strafschoppen, maar waar FC IJsselmonde liet zien dat de kater van de wedstrijd tegen SEP was weggespoeld, stond vandaag de wedstrijd tegen CKC op het programma en de grote opkomst van het publiek op deze zaterdagmiddag moest de spelers van beide teams flink inspireren.meer »


FC IJsselmonde met opgeheven hoofd uitgeschakeld

23 november 11:45  FC IJsselmonde is na overwinningen op OSV (5-0), Botlek (2-2), Lekkerkerk (2-0) en Zwarte Pijl (2-1) in de 2e ronde uitgeschakeld door EMM'21 uit Roelofarendsveen. Het werd 2-2 waarna de bezoekers via penalty’s hadden gewonnen.meer »


FC IJsselmonde blameert zich

21 november 9:45  Op een koud en verouderd sportpark De Tanthof mocht FC IJsselmonde vandaag aftrappen tegen laagvlieger VV SEP. Waar al vanaf dinsdag gewaarschuwd werd voor enige onderschatting was blijkbaar aan dovemans oren gericht. meer »


Joop Schut overleden

18 november 22:00  Na een periode van afnemende gezondheid is afgelopen dinsdag Joop Schut op 80-jarige leeftijd overleden.meer »


FC IJsselmonde zet VVOR in laatste kwartier aan de kant

13 november 20:00  Heerlijk zonnetje en een druk sportpark deze zaterdag als FC IJsselmonde aantreed tegen VVOR. Scheidsrechter de Graaf floot om 15:08 voor het begin signaal en iedereen ging er eens goed voor zitten/staan om te kijken of de mannen van Dave Koring de lijn van de afgelopen weken konden voortzetten.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!