Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Spelersraad zaterdag

21 september 17:45  Als TC zaterdag ben ik verheugd om te kunnen mededelen dat de zaterdag selectie een spelersraad heeft met ingang van dit seizoen. De spelersraad wordt vertegenwoordigd door 3 personen te weten , Vincent Flach , Milton Keeldar en tenslotte Nigel van Egmond. Dat het maar een mooie samenwerking mag zijn dit seizoen


1e elftal door naar volgende ronde beker

19 september 16:30  Na 2 overwinningen had het 1e elftal zaterdag genoeg aan een gelijk spel bij Vierpolders om zich te kwalificeren voor de knock out fase van de beker . En de blijdschap was groot nadat dit was gelukt zie maar aan de foto. In navolging van het 1e elftal heeft ook het 2e elftal zich weten te plaatsen voor de knock out fase van de beker door maar met 1-0 te verliezen zijn ze op doelsaldo niet ingehaald door de achtervolgers . Groot compliment voor beide teams en hopelijk geeft dit beide teams een boost voor de competitie.meer »


Leider FC IJsselmonde zo1 gezocht

18 september 9:30  FC IJsselmonde zoekt vanwege het vertrek van de huidige leider een leider voor FC IJsselmonde zondag 1. Heb je belangstelling voor deze functie? Neem dan contact op met Marcel Amens Hij is te bereiken via marcel.amens@mikocoffee.com en telefonisch via 0654944737


BINGO BINGO BINGO

18 september 9:30  Eindelijk mag en kan het weer. Op vrijdag 1 oktober organiseert FC IJsselmonde weer een fantastische bingo. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde en hoe groter de prijzen. Neem je familie, buren en kennissen mee. Wij zien u graag!


Sparen voor de club bij Albert Heijn!

10 september 9:30  Vanaf 13 september kan je nu bij de Albert Heijn sparen voor de club.. Voor elke euro uitgegeven aan deelnemende producten krijg je “voetbalpassiepunten” en bij een volle spaarkaart van 10 punten krijgt de club 1 euro. Super toch!meer »


Hoera een baby!

6 september 12:15   De hoofdtrainer van de zaterdag selectie Dave koring is maandag 6 september voor de 3e keer vader geworden. Hij en zijn vrouw zijn de blijde ouders geworden van een zoon die luistert naar de naam Rois Sergio Denver Moeder en zoon maken het goed. Namens de gehele vereniging van harte gefeliciteerd!


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!